📍Grand Hotel Huis ter Duin *****                                                                    📞Bel ons +316-40381129

RaceMakkers

Bekende Nederlanders en influencers racen gezamenlijk online. Net zoals je met je vrienden een potje online gamed maken wij heel erg veel lol! De race-avond wordt juist daarom opgenomen en uitgezonden op het YouTube kanaal van de RaceMakkers.

Hoe zijn de RaceMakkers ontstaan?

Rob Laurs en Olav Mol verveelden zich in de start van de covid periode. Rob en Olav kwamen op het ludieke idee om met vrienden online te gaan racen. Vanuit dat geniale idee zijn de RaceMakkers ontstaan en is het uitgegroeid naar een groep enthousiastelingen die samen wekelijks een potje ouderwets racen online met elkaar. Ontspanning en grappen maken is wat iedereen wekelijks nodig heeft om te ontspannen.

Huis ter Duin

GameStudio

De studio van de RaceMakkers is gevestigd in Grand Hotel Huis ter Duin *****. Vanuit deze unieke locatie wordt het programma geproduceerd.

Onze studio kun je boeken voor een eigen unieke vergaderlocatie of vrijgezellenfeest.  

Achter de schermen heb je te maken met Rob & Sidney

Rob Laurs werkt al meer dan 20 jaar in de gaming simulatie en heeft Formule 1 teams voorzien van racing simulators op evenementen en kent iedereen uit de scene.

Sidney Lehmann heeft een achtergrond in esports. Zijn team werd wereldkampioen in 2018 en werkt samen met bekend YouTube Nederland.

2021-11-01 18.51.23-17

SPONSOR WORDEN VAN ONS PROGRAMMA?

Heb je nog geen inlogcode? Bel Rob om je code te ontvangen.

Voer uw aanvraag in