📍Grand Hotel Huis ter Duin *****                                                                    📞Bel ons +316-40381129

OVER AVEX 

Als familiebedrijf, met ons hoofdkantoor gevestigd in Breukelen, voorziet AVEX al meer dan 33 jaar bedrijven van innovatieve audiovisuele ICT oplossingen. Vele top 100 bedrijven, worden met ruim 200 collega’s voorzien van de beste creatieve audiovisuele oplossingen. Wij werken met gerenommeerde A-merken en zijn ook internationaal actief met vestigingen in Brussel en Londen. 

 

Je kunt ons én onze AV-systemen onder andere vinden in vele kantoren op de Zuid-as, in complexe omgevingen zoals operatiekamers, in de grotere congressen evenementenlocaties of bijvoorbeeld ter ondersteuning van de rechtspraak in de rechtszalen. Of in één van de vele studio’s die wij hebben geïnstalleerd en bedienen. 

 

Daarnaast hebben wij een creatieve afdeling Event Facilities & Content Creation waarmee wij diverse evenementen voor (inter)nationale projecten verzorgen. Wij werken voor diverse opdrachtgevers, waaronder de KNVB en het Nederlands Elftal, VodafoneZiggo, Heineken en vele andere. (Stories)

DE STAGE 

Tijdens jouw stage krijg je een serieuze taak binnen de afdeling Event Facilities & Content creation. Wij geloven in het principe van ‘learning by doing’; dus je gaat meedraaien in ons team en ons actief meehelpen in de opdrachten voor evenementen in audio- en videotechnieken, in de rol van editing en grafisch vormgever en de distributie van deze content.

 

Je gaat onder andere helpen bij de productie en het vervaardigen van content. Een deel van je stage ben je als team bezig van het maken van Racemakkers, een online raceprogramma waarbij Bekende Nederlanders en influencers het tegen elkaar opnemen. Dit wordt geproduceerd vanuit Huis ter Duin in Noordwijk. 

 

Daarnaast loop je mee met verschillende event projecten en de afdeling content creation. 

WAT BIEDEN WIJ

AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende stage in een boeiende branche waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. Tussen de werkzaamheden door, krijg je ook alle gelegenheid om je bezig te houden met je eigen studieopdrachten.

  • Functie: AV specialist
  • Bedrijf: AVEX
  • Locatie: De Corridor 19, Breukelen, Nederland
  • Opleiding: MBO
  • Taal: Nederlands
  • Remote werken: Nee
  • Internationaal bedrijf: Ja
  • Aantal medewerkers: 201 tot 500 medewerkers
  • Startdatum: Flexibel
  • Minimale duur: 4 maanden

Neem contact op met? roblaurs@racemakkers.nl

Voer uw aanvraag in